Informatie

Onze internetsite geeft u een prima beeld van de motorjachten. Indien u interesse heeft de schepen van dichtbij te bekijken, bent u uiteraard van harte welkom in ons bedrijfspand met eigen haven te Urk. Niet zonder trots laten wij u onze vloot zien. (graag na telefonische afspraak)

Waar vindt u ons

Yacht Charter Urk bevindt zich op een uitstekende locatie aan het kanaal van Urk. De charterbasis op dit voormalige Zuiderzee-eiland is een gunstig gelegen vertrekpunt voor verkenning van zowel de Overijsselse, Flevolandse, Noord- en Zuidhollandse als de Friese wateren. Deze zijn vanuit Urk, dat nog steeds de eilandsfeer van weleer ademt, over het IJsselmeer en via de Urker- en Lemstervaart in de Noordoostpolder goed bereikbaar. De familie de Heus beschikt over diverse vaarroutes en waterkaarten die beginners en gevorderden de vaarweg wijzen naar de mooiste regio's in Nederland

Boeken

U kunt een boot reserveren door op onze site het boekingsformulier in te vullen en te mailen. Tevens kunt u onze folder opvragen en het bijgeleverde boekingsformulier invullen en naar ons opsturen of faxen.

In de prijslijst op de site kunt u zien welke week, weekend (WK) of midweek (MW) nog vrij zijn, indien er geen bedrag genoemd wordt is dit type schip al gereserveerd

Financieel

Nadat wij uw boekingsformulier ontvangen hebben ontvangt u van ons een bevestiging waarin de betalingsmogelijkheden staan, normaliter betaald u 50% binnen 3 weken en 50% 3 weken voor afvaart.

Wanneer wij uw (aan)betaling ontvangen hebben ontvangt u hiervan een bevestiging en tevens een informatiepakket met o.a. vaarroutes, bestellijst voor levensmiddelen en een lijst met extra huurmogelijkheden als beddegoed, linnengoed, vouwfiets, bijboot e.d.

Als u aan het eind van uw vaarvakantie geen zin meer hebt om de boot schoon te maken doen wij dat graag voor u, deze kosten zijn 50 - 100 euro

Uw huisdier mag (in overleg) mee aan boord, kosten zijn 50/75/100 euro en tevens bent u verplicht de schoonmaakkosten te betalen.

Voor verdere informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Beschikbaarheid

Social media