Bootverhuur IJsselmeer

Yacht Charter Urk is het bootverhuur bedrijf aan het IJsselmeer. Onze bootverhuur biedt u verschillende soorten boten, zo hebben we altijd de boot van uw keuze. Kom dus ook onze bootverhuur aan het IJsselmeer bekijken en kies de ideale boot voor uw vakantie. Met een boot van Yacht Charter Urk bevaart u het IJsselmeer zonder enige moeite.

De botenverhuur aan het IJsselmeer van Yacht Charter Urk biedt u de meest prachtige en luxe boten. Onze bootverhuur biedt u niet alleen de ideale vakantieboot, maar wij bieden u ook duidelijke informatie en goede service. Zo stippelen we graag met u een juiste vaarroute uit bijvoorbeeld over het IJsselmeer en helpen we u op weg met het bevaren van de boot. Als u kiest voor een huurboot van de bootverhuur van Yacht Charter Urk krijgt u alle informatie die u nodig heeft over het bevaren van de Nederlandse wateren. Bekijk onze bootverhuur online, of bezoek ons aan het IJsselmeer en kies de ideale boot voor uw vakantie.

Vaar op uw vakantie ook over het IJsselmeer of geniet van de Friese wateren, u vaart hoe u maar wilt. Huur dus uw vakantieboot bij de bootverhuur van Yacht Charter Urk, onze huurboten liggen aan het IJsselmeer en zijn een luxe vakantieverblijf. Ga dus ook voor uw vaarvakantie naar Yacht Charter Urk en bekijk onze bootverhuur op het IJsselmeer. Bezoek ons op Keteldiep 13 in Urk of bel voor meer informatie over onze bootverhuur met telefoonnummer: +31 527 688001.